lauantai 13. heinäkuuta 2013

Laiska lauantai


Päivän ranskalaisvaikutteisina ruokina meillä oli pekonisia perunoita ja persiljaisia jauhelihapihvejä. Ruoasta tuli kyllä hieman rasvaista, vaikka jätin jokusen voinokareen väliinkin. Luultavasti käyttämäni ankkaliemi oli erittäin rasvaista, sitäpä ei jäisestä kalikasta aina tiedä. Ohjeet päivän ruokiin otin näistä blogeista. Tällä hetkellä tunnen itseni niin laiskaksi, etten kirjoittele koko ohjeita, mutta suosittelen voin lähentämistä.Tour de Francen neljästoista etappi ajettiin Lyonin maisemissa, Matteo Trentin Omega Pharma-Quick Step-tallista voitti etapin. Trentin saavutti ensimmäisen ammattilaisvoittonsa ja hän sai joukkueeltaan todella lämpimät onnittelut, kunhan pääjoukkokin ehti maaliin. Kilpailu kehittyy kiinnostavasti, eikä ole niinkään varmaa kuinka tässä vielä käy. 


Huomenna on sitten vuorossa legendaarinen vuorietappi, jonka lempinimi on tietysti "mun vanttuut".


4 kommenttia:

 1. Oi, miten söpöjä kettuja.
  Meille sattui toinen boksitusmoka - väärä kanava (olimme katsoneet kakkoselta suunnistusta...). Pitää laittaa yön tunnin lähetys boksille, niin voi kerrata aamulla etapin tapahtumat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Onneksi koostetta tulee. Kilpailuun ei päästy osallistumaan, sillä emme kuulleet yhtään kertaan vaihtoehtoja, Peter vain kertoi kysymyksen, muttei vaihtoehtoja :D

   Poista
 2. Ihanat ketunpoikaset (?), mistä nappasit heidät filmille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tuo Kammenpyörittäjä yksi kaunis varhaisaamu, kun näki nuo söpöliinit työpaikan lähellä, niitä oli kaikkiaan neljä, mutta samaan kuvaan eivät suostuneet :)

   Poista