sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Viimeisiä viedään

kreppipaistimella valmistuvat myös amerikkalaiset pannukakut

Tahtoisin mielelläni tietää, miksi lomapäivät kuluvat niin paljon työpäiviä nopeammin. Mihin katosivat kolme viikkoa, miksi nyt on loman viimeinen päivä ja arkiankeuttaja hiipii ikkunoiden takana harmaassa sunnuntaiaamussa? En taida saada vastausta näihin polttaviin kysymyksiin, joten ryhdistäydyn ja synkistelyn sijaan teen tästä hyvän päivän. Tänään ei pääty vain loma, tänään päättyvät myös sadas Tour de France ja Campasimpukan kolmas ranskalaisen ruoan haaste. 

Tour de Francen viimeinen etappi ajetaan illalla, maaliin saavutaan Pariisissa vasta iltavalaistuksessa. Tukevassa johdossa oleva Chris Froome tullee voittamaan tämän sadannen Tourin, emmekä toivo kenellekään muullekaan minkäänlaista matkaa katkaisevaa haaveria. Sitä ennen aion askaroida ranskalaista leivonnaista päivän aterian jälkiruoaksi, ohje on jo katsottuna. Pullo samppanjaakin on kylmässä. Kyllä tämä tästä!


2 kommenttia:

  1. Itsekin aina mietin, miten lomapäivä on hups vaan illassa; työpäivä tuntuu tuplasti pidemmältä! Ei kannata harmitella loman hupenemista; tekipä silloin mitä tahansa tai oli tekemättä; akkuja siinä on ladattu, virtaa riittää pitkälle syksyyn ellei sitten talven yli...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se on. Minulla on vielä toinen lomapätkä tulossa ensi kuussa, joten sekin ilahduttaa!

      Poista