tiistai 12. marraskuuta 2013

Kaaoksen lakipisteessä


Nyt on se hetki, jolloin yleensä lannistun. Olen aloittanut jotain, joka laajenee ja leviää käsiin. Nyt pitää sinnitellä, eikä antaa periksi. Tekisi mieleni tunkea kaikki takaisin suljettujen ovien taakse, sulloa rojut piiloon ja unohtaa koko juttu. Mikä ruokahuone? Mikä uusi järjestys? Voinko haastaa Nigellan oikeuteen ja saada korvauksia, kun laittaa toisten päähän tuollaisia hullutuksia? 

Tämä on siis se vaihe, jossa kaikki projektin elementit ovat pahimmillaan. Olen sekoittanut kaiken perusteellisemmin, kuin alkutilanteessa. Kaapit ovat auki, kaikki on levitelty pois paikoiltaan, mutta mikään ei vielä kieli siitä, että kyllä tämä tästä. Keittiö on sivumennen sanoen nyt sekaisempi kuin koskaan. Toiveissa on, että tänään sieltä jo siirtyy jotain ruokahuoneen puolelle ja loiva myötäinen alkaa. Ei liian jyrkkä myötäinen, olen niitä naisia, joitten mielestä laskettelu on etelänpellejen hommaa (anteeksi luimupupu), minä tykkään leppoisista liukurimäistä. Ei liian kovaa vauhtia, kiitos.

Jollette kuule minusta muutamaan päivään, laittakaa apujoukkoja tulemaan, tulkaa vaikka itse!

mitä veikkaatte, onko Campasimpukassa ainesta sisustusblogiksi?
Näin muuten eilen pilkahduksen seinäpinnasta, jolle voin laittaa ruoka-aiheisen kuvan, tai kaksikin. Keittiössämme niille ei ole tilaa kaappien ja hyllyjen sijoittelun vuoksi, mutta tulevassa pantryssani on, mikäli pahvilaatikkovuori siirtyy pois paikaltaan. Pyydän henkilökohtaista kehystäjääni laittamaan raameihin viime viikolla ostamani postikortin Jaana Kauton kuvasta, oikeaan taideteokseen en taida raskiutua, vaikka se onkin aivan ihana. Olen kyllä haaveksinut siitä, että menisin joskus taidenäyttelyyn, puhuisin kuiskaten sille henkilölle, joka siellä on töissä, hänellä on varmaan tittelikin, jota en tiedä. Hän nousisi työpöytänsä äärestä ja yhdessä kävelisimme tietäväinen hymy huulillamme tietyn taideteoksen äärelle ja hän painaisi pienen punaisen tarran sen viereen. Ah, ehkä joskus.

4 kommenttia:

 1. Mutta mähän olen etelämmän(Hämeen)pelle. Mies tosin on pohjoisen poikia ja vielä innokkaampi alamäenlaskija :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muistelinkin :) Otti sen ainoan kerran, kun olen laskettelua kokeillut, etten osannut sitä tuosta vaan, olisi pitänyt kuulema harjoitella! Kaikkea kanssa :D

   Poista
 2. Googlasin tuon pantryn tarkistaakseni, että olin ymmärtnyt sen oikein. Samalla löysin valtavasti kauniisti järjesteltyjä pantryjä, ruokakomeroita? Tosin niissä siis säilytetään mahdollisesti kaikkea muutakin keittiöön kuuluvaa kuten astioita ja keittiökoneita. Ihana idea laittaa kaikki asiat kauniiseen järjestykseen! Ehkä minäkin voisin ryhtyä samankaltaiseen "helppoon" projektiin. Meillä on ilmastointikonehuone järkyttävän sekaisin ja sen voisi ensin siistiä ja sitten laittaa uuteen uskoon ja samalla vaihtaa osin huoneen käyttötarkoitus sekalaisesta varastosta järjestettyyn isojen astioiden ja keittiökoneiden siistiin lepohuoneeseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, nyt on tältä päivältä lopetettava, töihinlähtö uhkaa. Sain aika paljon tehtyä jo, kaapit käytyä läpi ja vietyä sinne jo tavaroita keittiöstä :) Huomenna voisi olla jo se vaihe, että keittiökin alkaa siistiytyä. Autonperä on taas täynnä kierrätykseen meneviä tavaroita...

   Poista