torstai 14. marraskuuta 2013

Melkein valmista


Kyllä ihminen voi ilahtua ikihyviksi pienistä asioista, ne ovatkin ihan niitä parhaita. Saavuin yöllä töistä ja ajaessani talomme ohi pihatielle näin tekeillä olevan ruokahuoneeni ikkunassa loistamassa tähden, sen mikä meillä tavallisesti on keittiön ikkunassa joulun aikaan, mikäli aivan riehaannun joulukoristeluun. Kammenpyörittäjä oli sommitellut sen ikkunaan ja tulin siitä niin hyvälle mielelle. Myös hankkimani kaunis ruoka-aiheinen kuva oli saanut paspartuurin ympärilleen, sillä sopivaa raamia ei kehysvastaavallani juuri ollut saatavilla.


Nyt täytyy hieman levätä, ennen kuin teen viimeiset viilaukset pantryyni, koko viikon puuhastelun kohteeseeni. Kuohujuoma on jo kylmässä lauantaita varten, Kammenpyörittäjä on luvannut saapua paikalle avajaisiin. Keksinkin juuri mitä vielä tarvitsen juhlallista tilaisuutta varten! Täytyy pistäytyä kangaskaupassa huomenna.

Huomenna on taidetta tiedossa, illalla Eläkeläiset heittävät levynjulkistamiskeikan Ilokivessä. Humpan ilosanomaa on kuultavissa vasta niin myöhään kuin klo 23, joten tänään on mentävä ajoissa nukkumaan ja tasoittamaan viikon valvomisia.

8 kommenttia:

 1. Näyttää niin ihanalta, että minä voisin muuttaa teille kotitontuksi. Tai oikeasti pantry-tontuksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos meille tulee joskus vieraita, viihdytän heitä pantryssani, se on nyt talon siistein paikka :D

   Poista
 2. Mä olen niin seurannut tätä sun pantryn rakentelua, en vain ole saanut kommentoitua, kun olen aina sattunut lukemaan kännykästä tai jostain, millä on huono kommentoida.
  Mutta niin rakastan tätä ajatusta, olenpa muutaman pantryn kanssa elellytkin, USAssa ja Saksassa. Omaan kotiin en moista hoksannut laittaa...mutta niin ihanaa, jos sinä sen nyt saat.

  Ja muista yllättää Kammenpyörittäjä sillä silkkiaamutakilla avajaisissa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olinkin jo satavarma, ettei me olla enää puheväleissä, kun ei mitään kommenttia kuulu, vaikka minä täällä hiki päässä huhkin! Taidan sen silkkiaamutakin kumminkin nyt jättää väliin, se ihan ole mun tyyliäni. Harmi. Ei sitä muutamassa päivässä Nigellaksi muututa, vaikka tahto olis kova.

   Poista
 3. Kai mekin päästään avajaisiin mukaan virtuaalisesti! Olisi tosi kiva nähdä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman muuta, enhän voi olla hehkuttamatta :D Hyllyt ovat vielä melko tyhjät, mutta eiköhän se ole hyvä niin päin. Olen tänään raivannut keittiötä ja nyt Nannalla kyllä leuka loksahtaisi! Liesikin on kiillotettu!

   Poista
 4. Milloin samme koko rakastamallasi työyhteisöllä tulla juhlistamaan pantryasi (on muuten mulle ihan uusi sana) ? Voin tuoda omat juomat :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä voin harkita sitä, että pääsette tuosta takasivuovesta kurkistamaan, mutta sen peremmälle en ehkä uskalla päästää kyseistä remmiä, en ole niin rohkea kuin Askarteluvastaava! :)

   Poista