maanantai 5. toukokuuta 2014

Campasimpukassa juhlitaan, jos jaksetaan! Osallistu arvontaan!


Ihminen voi olla sitten pienistä asioista iloinen. Iloitsin eilen siitä, että työporukan juhlien jälkeen pää oli kyllä kipeä, muttei siitä, mistä luulisi vaan taudista, mitä täällä on sairastettu kolmatta viikkoa. Olin keskimääräistä tylsempää seuraa lauantain tapahtumassa, liukenin paikalta hyvissä ajoin omalla autolla nauttimaan särkylääkitystä kotisohvalle. Aamulla ei harmittanut yhtään.

Sen verran pelasimme bullshit-bingoa kävimme läpi powerpoint-esityksiä lauantaiehtoona, että mieleen jäi taas tärkeitä avainsanoja. Minulla on missioni, minulla on visioni, mutta varsinainen strategiani on vielä hieman epävarma, tulevaisuushorisonttini hämärä, sillä siinä kohtaa dynaamista powerpointia minun oli käytävä tarkistamassa nyhtöpossun lämpötila. Missioni on päästä elävien kirjoihin tällä viikolla. Nyt en kertakaikkiaan jaksa enää olla alavireessä, en halua olla kipeä, en yskiä, en pidellä päätäni ja jättää syömistä kesken, kun ei sitten maistukaan. Monenlaista mukavaa on tiedossa tällä viikolla, joten sairastelut saavat nyt kertakaikkiaan jäädä taakse!

Campasimpukka täyttää  tällä viikolla 3 vuotta. Kirjoitin ensimmäisen blogipostaukseni 7.5.2011 hyvin epäröivällä mielellä, luotin itseeni yhtä paljon kuin siihen, että aivan piakkoin voitan täysosuman lotossa. Lotossa en ole voittanut vieläkään, mutta Campasimpukka on elossa, blogin neljäs vuotuinen kolmiosainen ruokahaaste alkaa, kun Giro d'Italia starttaa perjantaina. Silloin taas pyrimme kokkailemaan italialaisia ruokia kilpailun jokaisena päivänä. Suomalaista urheiluretoriikkaa käyttääkseni: parhaamme yritämme ja katsotaan sitten mihin se riittää! 

Merkkipäivän johdosta järjestämme pienen arvonnan, jonka palkinto on (harvinaista kyllä) jo tiedossa ja jopa hankittuna. Jos tahdot osallistua arvontaan, laita kommentti johonkin 5.-8.5. blogissa julkaistavaan postaukseen tai lähesty meitä sähköpostilla campasimpukka@gmail.com. Mikäli kommentoit anonyymina (mikä on myös erittäin tervetullutta), lisää kommenttiisi yhteystietosi. Keräämme osallistuvat kommentit yhteen ja suoritamme arvonnan perjantaina 9.5., kun Giron ensimmäinen kilpailulähetys on alkanut Eurosportilla. 


50 kommenttia:

 1. Arvonnassa mukana! Kiitos hienosta ruokablogista, jossa yhdistyvät kolme minullekin läheistä asiaa: ruoka, taidokas kirjoittaminen ja pyöräily:)
  jlikkuna@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Isosti onnea jo pari päivää etukäteen täältä kaupungin toiselta laidalta vajaan vuoden vanhemmalta blogi-isosiskolta. Muistan kyllä, kun campasimpukkalan löysin kolmen vuoden takaisella Ranskan reissulla ja tökkäsin kirjanmerkkeihini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taisit olla ensimmäinen alunperin ihan vieras kommentoija :)

   Poista
 3. Onneksi olkoon, hienosti porskuttaa 3-vuotias! Toivottavasti taudit on takana!

  Ja tietysti mukana arvonnassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Pakko tämän on pian mennä ohitse, ei kai mikään päänsärky jaksa samassa päässä loputtomiin? :D

   Poista
 4. Synttärionnittelut :) Campakeittiön elämää on ilo seurata!

  VastaaPoista
 5. Mukana ollaan!

  empsis
  emmi.saali(a)luukku.com

  VastaaPoista
 6. Arvonnassa mukana, Campasimpukkaa onkin tullut seurattua melkein alusta asti, onhan se samasta kaupungistakin. ninavuolio@windowslive.com

  VastaaPoista
 7. mukana ollaan!!!arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. onnittelut! mukan onnea kokeilemassa!
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. Mukana!

  h_lammas@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Onnea! Mukana arvonnassa. :)

  aistitasolla (at) gmail.com

  VastaaPoista
 11. Onnittelut täältä vastasyntyneestä blogista ! Mukana ollaan.

  VastaaPoista
 12. Ensin nostan onnittelumaljan kolmivuotiaalle, sitten nostan myös hattuni ilmaan teidän haasteille. Joka päivä postauksia koko kisan ajan. Olet kone!

  Innostus selvästi kantaa ja se näkyy blogissasi. Ilo olla lukijana. - Ja aina oppii tuntemaan uusia härpäkkeitä, joiden olemassaolosta ei ollut ikinä kuullutkaan ;-)

  VastaaPoista
 13. Onea 3-vuotiaalle hieman etuajassa!

  Aika fantsun värinen rengas tuossa viimeisessä kuvassa. Tiedän yhden henkilön joka ottaisi heti tuollaiset uuteen islaansa, jos vain jostain saisi :)

  VastaaPoista
 14. Arvonnassa mukana. Onnea tulevan synttärin johdosta!
  pauleceb(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Onnea ja toivottavasti jaksat kirjoitella vielä pitkään. Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 16. Onnea 3-vuotiaalle,mukana ollaan:)

  VastaaPoista
 17. Kiitos kaikille kommentoineille ja onnitelleille, olette mukana arvonnassa! :D

  VastaaPoista
 18. Mukana. Onnea:) Anne peltipurkki0@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Onnittelut. Arvonnassa mukana. Sofia chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Tähän on pakko päästä mukaan. Lämpimät synttärionnittelut ja pikaista paranemista! Toivottavasti edessä on vielä monia blogivuosia :) (eeva.gustafsson (a) suomi24.fi)

  VastaaPoista
 21. Onnittelut melkein 3-vuotiaalle! Ihana tuo yläkuva!

  VastaaPoista
 22. Onnea blogillesi. Luen ja seuraan lähes pvittäin. Harvoin vaan tulee blogeihin kommailtua, sillä itselläni ei enää blogia ole. Mutta silti aktiivinen lukija. :) lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mukana! Onnea blogille ja blogin pitäjälle :D
  marialuok(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Onnittelut Sokerivaltakunta-blogin puolesta! Olen mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 25. Kummipoikani täytti juuri kolme, se on jänskä ikä! Varmasti myös bloggaajalle. Hurjan paljon onnea ja menestystä seuraavalle etapille :)

  VastaaPoista
 26. Onnea 3-vuotiaalle! Toivottavasti jatkat vielä pitkään blogiasi. Pikaista tervehtymistä, että jaksat taas mennä pantryysi valitsemaan ruokia kuin Nigella.

  VastaaPoista
 27. Onnea 3-vuotistaipaleesta! Mukana
  nellakos(at)gmail.com

  VastaaPoista
 28. Kiitos taas kaikille arvontaan osallistuneille ja onnetilleille, mietimme jo eilen arpalipukkeiden askarointia ja arvelimme, että lomalle tuleva varusmies lienee meistä virallisin henkilö, joten hän suorittanee sitten perjantaina arvonnan, ei meillä muilla ole edes univormua!
  ps. erityisen iloinen olen siitä, että moni uusi tuttavuus on kommentoinut ja osallistuu arvontaan, teitä mahtavia tuttuja tietenkään väheksymättä! <3

  VastaaPoista
 29. onnea! mukana ollaan. terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 30. Onneksi olkoon vaan täältä siskosköökistäkin :) Kolme vuotta on pitkä aika, niin se hujahtaa kuitenkin ohi kuin maisema pyörän selästä katseltuna:)

  VastaaPoista
 31. Onnea ystäväni. Määkin haluun mukaan arvontaan :-)

  VastaaPoista
 32. Mukaan täältäkin =)!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 33. Onnea 3 vuotiaalle!
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Eivät ole arpaliput vielä lopussa, mukaan mahtuu! :D

  VastaaPoista
 35. Minäkin vuorollani onnittelen ja arvontaan ponnistan mukaan, jos vaikka onnistaisi
  kristapasm(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 36. Hyvää 3-vuotispäivää! T. Askarteluosaston päävastaava :-)

  VastaaPoista
 37. Kristaliini, Askarteluvastaava aka Jekkutyttö ja Hiidenuhman keittiössä, olette mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 38. Paljon onnea synttäreiden johdosta!! :) Mukana arvonnassa! Kiitos hienosta blogista!

  virpi.tornberg@netti.fi

  VastaaPoista
 39. Kovasti onnea, mahtavan blogin olet kyllä saanut aikaan!

  VastaaPoista
 40. Ettei jäisi viime tippaan, niin nyt mä lopultakin tähän osallistun! Tulee aina luettua laitteella, jossa on ihan eri kirjautuminen... Paljon onnea 3-vuotiaalle! Tästä tuli mieleen, että meilläkin olisi ensi viikolla synttärit, hurjaa. Se päivä tosin menee pojan 3v-synttäreitä valmistellessa ;)
  Upea tuo sun fillari!

  VastaaPoista
 41. Tuhannesti onnea pyöristä vuosista! Lisää, kiitos.

  VastaaPoista