sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Pieni italialainen iltapala ukkosen jälkeen


Ehdimme juuri kotiin Vaasan minilomaseltamme ennen kuin taivas aukeni ja ukonilma paukkasi päälle. Sää viileni muutamassa minuutissa useita asteita ja räystäät tulvivat hulvattomasti. Rakeet olivat sellaista kapriksen luokkaa, olin jo huolissani autoni katosta, mutta raekoko ei onneksi kasvanut sen isommaksi. Pyytämämme Eurosport-tallennuksetkin olivat menneet hieman pieleen, joten olemme autuaan tietämättömiä, miten tämän päivän etappi meni. Jätämme kisatilanteeseen tutustumisen huomisen uusinnan varaan ja siirrymme nyt vaalivalvojaisten pariin. Jääkiekko ei saane huomiotamme nytkään.Otimme iltapalaksi hieman italialaisia herkkuja, mozzarellaa, chiabattaa, bresaolaa ja meheviä tomaatteja, pintaan hieman oliiviöljyä, pippuria ja basilikaa. Nuorempi perillinen lausui ennen ensimmäistä suupalaa, että tämä tulee olemaan hyvää. Ja olikin. 


4 kommenttia:

 1. Persoonallisia ajokkeja.
  Sinne kotiin näyttää olevan aikamoinen lämpötilanpudotus tulossa. Minä kyllä jo ennustin, että lämpimät kelit JKL:ssä loppuvat tähän kesään - tulevassa asunnossamme on näet viilennysvekotin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaasassa oli aamulla pudonnut lämpötila eilisestä noin 15-18 astetta! Meillä oli kotona vielä helle, kun ajettiin pihaan, mutta sateen jälkeen alle 20 astetta. Lähti siitepölyt auton päältä!

   Oli tosiaan monenlaista pyörää nähtävillä, hienoa että vanhoja pyöriä on tallella ja ovat ajossakin yhä!

   Poista
 2. Ihana etukäteiskommentti ( ilmeisen järkevältä) jälkikasvulta. Meillä ollaan vielä siinä vaiheessa, että eja kommentti ennen maistamista on "mä en tykkää tästä...".

  Ehkä mä jaksan ootella tulevaa... ja uskoa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaksa vaan, viimeistään sitten kun ne ovat pidempiä kuin sinä (mikä ei tule viemään kauhean kauan), ne osaa jo sanoa oikeat sanat äidille :D

   Poista