lauantai 24. toukokuuta 2014

Kaikkien kaveri

tuliko selväksi?


Vieläkin on poskilla jonkunasteinen nolostuksen puna aina, kun vastaantulevat karavaanarit morjestavat. Emme meinaa muistaa, että mekin olemme sellaisia, kun pieni t@bimme on Minin perässä ja olemme minilomasella kotimaassa. 


Juuri nyt Kammenpyörittäjä on polkemassa noin 100 km matkaa Vaasan ympäristössä ja minä leikin leirivaimoa oikein hyvällä menestyksellä. Nautin ensimmäistä kertaa Giron etapista Eurosport-playerin kautta (luimupupu on kyllä vinkannut siitä ainakin 56 kertaa). 

jopa selostus on taattua Peteriä ja Christiania


Olen tiskannut aamiaisastiat, nukkunut päiväunet ja nyt voin leirialuekytätä irlantilaisia naapureita toisella silmällä. Ilmeisesti suuri seurue perheitä ei ole lomalla, vaan miehet ovat töiden perässä täällä, vaimot ja lapset viettävät kesäpäivää leirillä. 

Iltasella hurautan Vaasan keskustaan ja siellä Vaasan auto- ja moottorimuseon pihaan Pohjantytölläni. Jossain vaiheessa satasen ajajat saapuvat sinne ja tiedossa on fillaristien illanviettoa ja polkupyöristä puhumista. 

Tänään en kokkaa italialaista ruokaa, sillä meillä on pikkuruisessa keittiössämme vain aamiaistarpeen huomiselle. Huomenna palaamme kotiin lyhyemmän piknik-ajon jälkeen ja palaan ruotuun ruokahaastemme kanssa. 

12 kommenttia:

 1. Näyttää rannikollakin olevan hieno sää. Me hikoilemme talonyhtiön talkoissa, mikä on toisaalta virkistävää, sillä viime vuonna kevättalkoissa oli lunta ja näpit jäätyivät. Palkaksi saa niinkin gurmeeta kuin käristettyä makkaraa; käy oikein hyvin.
  Näppäränoloinen tuo teidän Mini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan mahtava keli ilmeisesti suuressa osassa maata, huomenna taitaa viiletä. Mukavaa talkoilua sinne! :)

   Poista
 2. Söpö tuo teidän minilomaajoneuvoyhdistelmänne.
  Meillä ei tällä hetkellä ole Playeria maksettuna, luulen, ettei tämän netin vauhti riittäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tuntuu DNA riittävän ihan hyvin, katsottiin eilen etappia Vaasassa :)

   Poista
 3. Voi miten söpö vaunu! ♥ Sydän läikähtää ilosta aina kun näkee leirintäalueen ja vaunuja. :-)

  VastaaPoista
 4. Tuossa viimeisessä kuvassa on Vaasa hienosti tiivistettynä. Nimimerkillä anoppila noilla main ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän se iso rakennelma on siellä lohikärmeksen taustalla+

   Poista
  2. Onko kuva Vaskisaaresta? Vaasassa kauan sitten asunut arveli, että tuo voisi olla Palosaaren öljysatamaa. Arvauksen puolelle menee...

   Poista
  3. Juuri sieltä, leirialueen rannasta. Arvaus lienee oikea:)

   Poista
 5. Playerhan ratkaisee kaikki mun ongelmat! Maksukanavapaketit on aika kalliita hankkia pelkän eurosportin takia. En vielä syvällisemmin tutustunut, mutta tonhan saa vissiin mkasettua sillon, kun haluaa kattoa ja voi jättää uusimatta, kun ranska on ympäriajettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri tuollaiseen käyttöön se on ihan oiva, otin nyt kuukaudeksi ja sitten kesämpänä toisen setin, jos on tarpeen.

   Poista