tiistai 25. toukokuuta 2021

Mobileburgerit vaivaisukkopäivänä

Kävimme tänään katsomassa 10 kirkkoa ja niistä seitsemässä oli vaivaisukko! Pidämme niistä niin kovasti, ne ilahduttavat joka kerta, kun kirkkoa katsoessame sellaisen näemme. Huomenna ennen kotiinpaluuta on vielä vuorossa yksi kirkkokierros ja toivottavasti lisää vaivaisukkoja, ne kun tuntuvat olevan näillä main hyvin tavallisia. 

Päivälliseksi söimme hampurilaiset ja kokeilimme matka-airfryeriä, eilen ostettua minimaalisen pientä vekotinta, jonka paistokori on kumminkin just sopiva pienille kahden hengen annoksille. En tietenkään leiponut briosseja enkä tehnyt jauhelihapihvejä, vaan reissuoloissa luotimme puoli/valmistuotteisiin. Kokeilimme ensimmäistä kertaa Lidlin paistopisteen briosseja ja ostimme valmiit jauhelihapihvit, jotka Antti grillasi Campingaz-matkagrillillä. 


Minä valmistelin tilpehöörit, meillä oli ohuita sipulirenkaita, kipakoita cheddarviipaleita, tomaattia, salaattia ja hampurilaiskastiketta. Sen lisäksi oli minimaalinen määrä perunatikkuja. CampaAdrian vihannesvarastossa oli kokonaista kolme pientä perunaa, jotka leikkasin tikuiksi, maustoin rosmariinilla, suolalla ja pippurilla ja öljysin teelusikallisella oliiviöljyä. Airfryer paistoi ne 14 minuutissa rapeiksi. Briossit olivat oikein pätevät, eikä pihveissä ollut myöskään valittamista. Perunoita oli myös just sopivasti, olemme vähentäneet kerralla syötävän ruoan määrää ihan vyötärösyistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti