torstai 12. heinäkuuta 2012

Kummallinen kurkku

Kasvihuoneessa käy oikein kuhina, vertauskuvallinen ainakin, kun tomaatit ja kurkut kasvavat. Yrttejä ja salaattia on enemmän, kun ehtii syödä. Eilen Kammenpyörittäjä otti suurimman kurkun, kuten teemme nyt noin joka toinen päivä ja minua melkein ällötti, kun kurkusta kasvoi keskenkaiken lehti. Miksihän noin on käynyt? Tietääkö joku? Kurkussa ei muutoin ollut mitään vikaa, mutta minusta tuo lehti näytti olevan niin väärässä paikassa!

Tänään minulla on ollut oikea laiskamatopäivä, olin töissäkin erittäin käänteisahkera. En ole tehnyt mitään ruokaa, mutta syönyt sentään olen, kun muut ovat kokanneet. Huomenna uusin innoin ranskalaisen ruoan pariin taas, toivon mukaan! Pyöräilyä sentään seurasin ja taas oli jännittävä vuorietappi, Wigginsin asema kokonaiskilpailun johdossa on vahva, mutta Chris Froome alkaa olla koko joukon kiinnostavin ajaja.

9 kommenttia:

 1. Kuinka vitsikäs kurkku! Kuin lentoon lähdössä, tosin yhdellä siivellä (siis lehdellä) ei pitkälle pötki.
  Pistäkää poskeen vaan :)

  VastaaPoista
 2. Melko vinkeä yksilö! Mitähän EU:n kurkkudirektiivivastaavat olis tästä mieltä...

  VastaaPoista
 3. Luonnon ylläreitä<3
  Ihana!

  VastaaPoista
 4. Ihanat värit kuvassa! Oliko kurkku sisältä normaali?

  VastaaPoista
 5. Johan on kummallinen kurkku.

  Meiltä jäi kisan loppu näkemättä kun boksi väitti että levy on täynnä vaikka sinne oli tehty edellisenä päivänä tilaa. Kyllä ovat Skyn pojat kovia...

  VastaaPoista
 6. Paula:Olihan tuo hassun näköinen ja hyvältä maistui.

  jokihaka: Aivan, joku tirehtööri kyllä puuttuisi tähän, jos tietäisi.

  Hannele: Älä muuta sano:)

  sauvajyvänen: Kiitos. Kurkku oli ihan tavallinen, eikä tuo lehdenkohta erottunut kuoren alta ollenkaan. Pitää kyllä katsastella niitä jatkossakin, mitä sieltä vielä löytyy.

  VastaaPoista
 7. Sehän on kuin pieni purjevene! Peukaloiset matkaa tuolla pitkin järviä.

  VastaaPoista
 8. Kas lentokurkku. :)

  Ihanan silkoinen kurkkulajike sinulla. Meillä niihin puskee sellaisi ihan pikkaisia teräviä nystyjä. Ei nyt sentään avomaankurkun tapaan, mutta siihen suuntaan. Muistatko lajikkeesi nimeä?

  VastaaPoista
 9. Ankerias: Niinpä muuten onkin. Olisi voinut askaroida pienen inkkarikanootin siitä:)

  Tusla: Noissakin on pieni teräviä piikkejä, jotka lähtee sormella sivelemällä pois. Lajikkelapussa luki Baby Cucumber ja joku "lätinän kielinen" nimi, jonka jo unohdin:) Ovat siis pieniä, noin kymmensenttisiä valmiina.

  VastaaPoista