torstai 24. lokakuuta 2013

Zombie-päivän puuhia

zombie leipoo

Zombie-päivät ovat yövuorojen välisiä ajanjaksoja, joille hullukaan ei ottaisi mitään tärkeää tekemistä. Minä yleensä otan. Tänään minun oli tarkoitus askaroida lauantaiseen blogimiittiin jotain vietävää. Logistiset ongelmat olivat kuitenkin aika merkittäviä, lähdemme kotoa jo perjantaiaamuna, eikä minulla ole kokkausmahdollisuutta tämän päivän jälkeen. Ujostelen alkaa varsinaisesti kokkailla toisten keittiöissä, vaikkei siihen mitään syytä olekaan. Blogimiittien intensiiviset kokkaussessiot ovat näkemisen arvoisia! Torstaista lauantaihin on aika monta tuntia, mikä syötävä olisi vielä oikein parahultaista kahden vuorokauden kuluttua? Tai edes syötävää? En tietenkään uskalla mennä jälkimmäiselle linjalle, vaan jotain takuuvarmaa sen pitäisi olla. 

Tänään nypertelin cheddarkeksejä samalla ohjeella kuin kerran aiemmin. Olin silloin tuuminut, että hieman tujakampi cheddar olisi paikallaan ja käytinkin kaapista salaperäisen Willebrand-juuston. En muista mistä se on meille kaappiin kulkeutunut. Juusto on marmoroitu punaviinillä, muttei sekään voimakasta ollut. Päätin olla paistamatta niitä vielä. Laitoin ne kylmään ja huomenaamulla paistan ne, ennen kuin lähdemme kohti isoa kirkkoa. Paistoin vain pienen koepalan ja juusto sopi kyllä hyvin tähän ohjeeseen.

en ole niin hupsu, että paistaisin keksit näin tiuhasti, uskokaa tai älkää
Toisena viemisenä tein grissinejä, toivon että ne ovat rapeita vielä lauantainakin. Käytin samaa ohjetta kuin tässä postauksessa. Muut viemiseni ovat kaupasta ostettavia, pääsenhän isolle kirkolle kaikkiin lempparikauppoihini! Tai ainakin muutamiin, sillä aika livahtaa niin nopeasti, kun on monta kauppaa käytävänä.

olkaa kilttejä ja olkaa hyviä!

8 kommenttia:

 1. Tuommoinen on huikean hyvä kaulin. Ostin omani joskus Tukholmasta.

  VastaaPoista
 2. Pääsisinpä mukaan kemuihin! Mutta tällä kertaa on pakko skoolata etänä. Terveisiä ja halauksia kaikille teille!

  VastaaPoista
 3. Ihana nähdä vihdoinkin! Halaus täältä Hannele!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännitys on jo nousussa:D Huomiseen!

   Poista
  2. Oli hyviä! Varsinkin zeddar-kekeseitä pidin erityisesti ;). Oli tosi mukava nähdä!

   Poista
  3. Kiitos samoin :) Meillekin päin pitää saada kyllä tuo oikea kirjoitusasu ihmisille selväksi. Ei tartte olla ihan moukkia, vaikka näin maalla asutaankin

   Poista