keskiviikko 22. elokuuta 2012

Eräänlainen surf 'n' turf tapaksena

Olen ostanut viimeaikoina marketista oikein hyvää espanjalaista chorizoa, joka on paljon parempaa, kuin aikaisemmat ostokseni. Tästä blogista nappasin ajatuksen suupalasta, joka näytti sekä helpolta, että maukkaalta. Marinoin kuorittuja tiikerirapuja sitruunamehun, oliiviöljyn, suolan ja pippurin seoksessa noin puoli tuntia. Leikkasin chorizoa noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Seivästin pieneen bambutikkuun ensin marinoidun tiikeriravun ja sen syleilyyn makkarakolikon. Paistoin pieniä makupaloja grillissä muutaman minuutin puoleltaan, kunnes makkara oli rapeaa ja rapu kauniin punertavaa ja kypsää. Nämä pintxot hävisivät ensimmäisenä kattauksesta. 

Vueltassa ajettiin etappi, jossa kierrettiin samaa lenkkiä lukuisia kertoja. Voittajaksi selviytyi jo toistamiseen tässä kisassa Armos-Shimano-tallin John Degenkolb, kokonaiskilpailun johdossa jatkaa Joaquin Rodriguez. Tänään ehdin nähdä vain aivan viime kilometrit, toivottavasti huomenna on aikaa enemmän.

8 kommenttia:

 1. Tämä sun blogi on tätä nykyä mulle yhtä kidutusta...mä oon niin heikkona kaikkeen tälläiseen pikkusuolaiseen sormiruokaan...
  ...jatka kidutusta jatka...!!!

  VastaaPoista
 2. Nanna: Nämä nopeat sormisyötävät ovat kyllä nyt melkein kaikki mihin ehdinkään, perskules kun työt häiritsee tätä oikeaa elämää, eli bloggaamista!

  VastaaPoista
 3. Mulla on vieläkin Vuelta-fiilis kadoksissa ... mikseivät ne suosikkipojat aja siellä???

  VastaaPoista
 4. luimupupu: No ihan vähän sama vika. Kun ei ole oikein kirimiehiä, tai onhan niitä, mutta ei niitä joista tykkään :D Ja eilen oli merkillistä ringinajoa, tänään ehdin katsoa vasta illalla kun tulen töistä.

  VastaaPoista
 5. Hyvän näköisiä suupaloja, ymmärrän ettei kauan lautasella säilyneet. Mua kyllä kiinnostaa vähän nuo tikutkin. Mistä oot noin hienoja löytänyt?

  VastaaPoista
 6. Marja:Muistelen, että olen ostanut nuo, sekä lyhyet ja pitkät, jostain aasiailaisesta ruokakaupasta, semmoisesta, joita on markettien yhteydessä monessa paikkaa. Valtavat pussit kumpiakin, montakohan sataa niissä onkaan.

  VastaaPoista
 7. Mäkin olen ihan heikkona pikkusuolaisiin, ja nää on hurmaavan suloisia :)!

  VastaaPoista
 8. Molemmat ainekset on erillään ihan mahtavia, pitääkin testata niitä samassa tikussa.

  VastaaPoista