tiistai 9. toukokuuta 2023

Kun kaikki on ferme, voi pizzapaikkaan luottaa

Olemme keränneet suurta pizzamielitekoa jo useamman viikon ja tänään saimme ensin lounaaksi pizzaa ja toisen säästimme illemmaksi, jos vaikka jaksaisin valvoa Euroviisujen alkuun asti. Vielä parempi, jos koko karsintalähetyksen loppuun asti. Sitä ei voi vielä tietää. En muuten ole ollut Euroviisuista innostunut sitten lapsuuden, mutta nyt kiinnostaa. Mobiteddykin on puettu sopivasti leirialueen uima-altaan rannekkeille tuli uutta käyttöä.

Koko viime yön satoi aika hevisti ja aamulla myös, joten tästä tuli sateenpitopäivä, ei tullut käyntiä crepe-paikkaan eikä viinitaloon, mutta ei se haittaa. Ensimmäistä kertaa tällä reissulla söimme noutoruokaa, kun Antti kävi hakemassa meille pizzat ja onnistui todella hienosti. Melko lähellä olevalla kadulla on monta pizzapaikkaa vierivieressä, mutta yhtä lukuunottamatta ne olivat (nettitiedoista huolimatta) joko ferme tai lopullisesti ferme. Mutta oli yksi paikka, jossa (mahdollisesti) turkkilaiset paistoivat pizzoja aivan hiki hatussa, ehkä joittenkin muittenkin kannattaisi ottaa mallia. Itse en siis kokannut tänään mitään, mutta hyvää silti söimme. 

Giro d'Italian neljäs etappi oli hyvä sekoitus tasamaata ja ylös-alas-ajelua. Katsoimme pienen pätkän lopusta mobiilidatan turvin ja saimme jälleen uuden etappivoittajan ja myös johtajanpaidan pitäjän, kummastakaan heistä en ole aiemmin kuullutkaan. Etapin nopein oli ranskalainen nimeltä Aurelien Paret-Peintre ja pinkin paidan norjalainen Andreas Leknessund. Remco Evenepoul on toisena 28 sekunnin päässä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti